Skulebibliotekblomsten

SkulebibliotekLøftet vil frå i haust dele ut ein bibliotekblomst kvar månad. Første utdeling skjer i oktober, og vi vender oss no til bibliotekinteresserte over heile landet med spørsmål om kandidatar.
Veit de om eit bibliotek i grunnskule eller vidaregåande skule – eller eit folkebibliotek – som har eit særskilt godt tilbod til skuleelevane der de bur? Eller kjenner de til bibliotektilsette, lærarar, skuleleiarar, politikarar eller andre som har gjort ein særskilt god innsats for skulebibliotektilbodet? Det kan vere innan litteraturformidling, tiltak for spesielle brukargrupper, synleggjering av biblioteket, nettpresentasjon eller generell drift. Det kan og vere å gjere skulebiblioteket meir integrert i skulen sitt arbeid samla sett, eller å ta i bruk skulebiblioteket som pedagogisk ressurs på ein ny og spanande måte.

Har de framlegg?

Ta kontakt med: Espen Ophaug på epost: espen.ophaug@norskbibliotekforening.no eller ring 23 24 34 38  Vi tek imot framlegg fortløpande fram til juni 2008.Deadline for forslag er den 15. i kvar månad.  

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: